SHERBIME FUNERALE

SHERBIME FUNERALE

Κατηγορία Διάφορα
Τοποθεσία Στερεά Ελλάδα

DHIMBJEN TUAJ E LEHTESOJME ME SHERBIMET TONA     NJEREZORE MBI TE GJITHA NJERIU.

NE CDO MOMEND NE DITE TE VESHTIRA PRANE JUSH PER PREGATITJEN E DOKUMENDAVE TE DOMOSDOSHEM TE NJERIUT TUAJTE DASHUR. VESHJES, STOLISJES DHE ME SAKTESI TE JEMI GATI PER TE PERCJELLE NJERIUN TUAL TE DASHUR NE UDHETIMIN E FUNDIT.

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 16, Άγιοι Ανάργυροι 135 62

Τηλέφωνο: 213 037 1453 – 694 484 2064 – 695 554 7642 – 690 708 3208

Email: info@grafeia-teleton-festa.gr

Website: www.grafeia-teleton-festa.eu

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.